søndag 30. mai 2010

Helg!

Selv om det er mye som foregår i forbindelse med huset, så prøver vi å koble av i helgene. Det må til om man skal få ny energi til nye uker med ukjent forløp...!

Fredag ettermiddag var jeg og Julie på Folkehøyskolen på teater. Det har vært arrangert yogafestival i Elverum denne helga, og i regi av denne festivalen ble det arrangert en danseforestilling for de små.Denne hette "tåa mi", og var en fin reise inn i danse-, turne- og ballettverdenen! Julie storkoste seg, og alle var førnøyde!

Lørdag var det duket for Julies avslutning på turninga, og tradisjonen tro var det oppmøte på Skogmuseet med grilling og lek. Har hadde vi det kjempefint, spiste pølser, var sammen med hyggelige mennesker og selve høydepunktet - medaljeutdeling! Det var en stolt og stor liten Julie som mottok medalje for sin tredje sesong som mikroturner...! mamma er selvfølgelig stolt som en høne! :)Søndag var det familieutflukt til Hamar Kulturfestival på Norsk Jernbanemuseum. Her var det representanter fra mange forskjellige land og deres særegenheter, og det var spennende og se dans og musikk, kunst og mat fra andre land! Et vellykket opplegg som vi nøt til fulle! Det var strålende sol og varmt i været - noe som selvfølgelig er med på å dra tommelen opp!

Nok en helg over - familien Roen Westgård er klar for ny uke!
Huset kommer om 4 (!) dager...!

2 kommentarer:

  1. Medalje er stort! Det vet je fra ishockey- og fotball-avslutninger :)

    SvarSlett
  2. Ja - det er høytidelig og alvorlig! Den har fulgt henne gjennom hele helgen siden - dag som natt!

    SvarSlett