søndag 29. august 2010

SOLGT!

Torsdag 26.08 hadde vi visning for 10 interesserte på huset i Bjørkeliveien 5. Spenningen var stor til hvilket resultat vi ville ende opp med...! Det kom inn bud allerede samme kveld. Det hører med til historien at vi har kjørt 4 egne forvosninger for interesserte, og at en av disse visningene (den første, faktisk...!) endte opp med et bud. Dette var en og en halv uke før visningen med megler, og det var deilig for oss å vite at vi skulle få solgt - slippe ned skuldrene og slippe uro på det!!

Vel - tilbake til visningen med megler: Vi gikk spente til sengs med ukjente forventninger til hva dagen derpå skulle bringe. Spenningsfaktoren var ganske høy da megler ringte og sa det var kommet flere bud....! Slik forløp formiddagen den 27.08 frem til klokka 12. Da vi passerte klokka 12 var huset solgt til høystbydene for 1.9 millioner kroner - 150 000,- over takst!!

Vi er kjempefornøyde med utfallet, og ser at vi fikk god uttelling for all innsatsen med oppussing av huset! Det er godt å være ferdige med det, slik at vi kan konsentrere oss om det kommende hjemmet!

Det må nevnes at det er vemodig å vite at vår æra er kommet til sin ende her i Bjørkeliveien, og vi kommer til å savne huset, tomta, beliggenheten, naboene og alt annet som kommer på kjøpet her... Det er en stor og viktig tid vi har tilbrakt her, og vi startet vår lille familie i dette huset. Men - alt har sin tid, og vi er modne for nye utfordringer!! De som skal bo her bør forvalte sjelen i huset på en god måte - den er stor! De skal i hvertfall bli klar over hvilken perle de faktisk har kjøpt...! Gratulerer til de nye eierne - måtte de få en alldeles herlig tid her!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar