onsdag 5. mai 2010

Stavåsbakken velforening

Stiftelsen av Stavåsbakken velforening er et faktum, og det med selveste 1.mai som stiftelsesdato!
Vi hadde et fint stiftelsesmøte med 14 oppmøtte, og det er ingen tvil om at dette er dypt engasjerte mennesker! Det var mengder med gode innspill og meninger angående veisaken, og vi "lider" alle under vår egen entusiasme - dette skal vi kjempe mot!

For de som ikke helt vet hva dette handler om:
Den 14.04.10 hadde kommunestyret i Elverum saken om veiløsning/trafikkproblemer i sentrum oppe som sak. Her ble det lagt fram et langt og detaljert forslag fra Statens Vegvesen med flere forslag til løsning på dette. Kommunestyreflertallet gikk inn for et forslag fremmet av SV, Frp, Høyre, Team Elverum og halve Venstre om å droppe alle disse alternativene og heller gå for ett eneste forslag - og det er et som har ligget brakk i Elverum Kommune siden 1978...Omkjøringsvei fra Grundset og gjennom Stavåsen (!). Dette er det selvfølgelig mange meninger om, og debattene er mange.

Stavåsbyggerne har selvfølgelig mange personlige interesser i å kjempe mot denne veien, men det finnes et hav av andre argumenter som tydeliggjør galskapen i dette. Opparbeidet turterreng med hundrevis av brukere hver dag er bare ett av dem...

Vel, denne debatten hører hjemme på andre arenaer en bloggen min - den hadde jeg tenkt skulle handle om trivselen rundt dette husbyggerprosjektet... Det er bare ikke til å unngå å nevne denne politiske betennelsen, men jeg skal forsøke å bevare optimismen til selve huset!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar